Laadukasta Suomalaista käsityötä

KATTAUS- JA SISUSTUSTUOTTEET OVAT EKOLOGISTA PELLAVAA

Rusticana on luonnollinen valinta! Rusticana on sinun valinta, jolle ekologisuus ja luonto ovat tärkeitä. Rusticanan tuotteet ovat rouhean maalaisromanttisia, mutta tuotteet sopivat hyvin moderniinkin sisustustyyliin tuoden siihen lämpöä. Tuotesuunnittelussa inspiraation lähteenä ovat Suomalainen luonto. Rusticanan tuotteissa voit tuntea luonnon.

UNIIKIT LAUKUT JA KUKKAROT

Ihastuttavat laukut/ kukkarot ovat täynnä pieniä suloisia yksityiskohtia. Jokainen tuote on uniikkikappaleensa ja valmistettu käsityönä kierrätysideologiaa kunnioittaen. Lisää malliston tuotteita löydät verkkokaupasta.


Visualistipalvelut

Tökkiikö myynti? Onko ongelmia tuotesijoittelussa ja esillelaitossa? Tarvitsetko visualistia myymälääsi luomaan myyvät näyteikkunat ja kasvattamaan asiakasvirtaa? Tiesithän, että juuri näyteikkunoilla ja myymälän sisääntulolla teet asiakkaaseen vaikutuksen. Oletko lähdössä messuille, mutta olet hukassa messuosaton esillelaiton ja suunnittelun kanssa?

Sinä sisustusalan ammattilainen; haluaisitko sisustaa kohteesi Rusticanan ekologisilla tuotteilla?

Sinä uuden tai vanhan talon asukki; onko sinulla paljon kauniita tavaroita, joita et osaa laittaa kauniisti esille? Kaipaatko rohkaisua esillelaittoon ja sommitteluun? Onko sisustustyylisi hukassa?

Ei hätää, ota yhteyttä niin keskustellaan toiveistasi.